Бюджетните козметични находки, за които никой не говори №1

Има ли моменти, в които си мислите, че в родното и международно бюти общество се говори за едно и също? Да, нормално е с излизането на пазара на нов интересен продукт всички се надпреварват да говорят за него, Но насред цялата лудница е възможно да пропуснем някой точно толкова вълнуващ и на всичкото отгоре евтин продукт, който заслужава същото внимание. Но не го получава.

Ето защо стартирам поредицата "Бюджетните козметични находки, за които никой не говори". В нея ще поговорим за марки, които ще намерите в дрогериите, а най-хубавото е, че няма да се налага да правите сложни планове как да ограбите някоя банка, за да си ги позволите.





Днешният герой е спиралата Maybelline Lash Sensational Luscious. Става дума за "братовчедката" на така любимата Lash Sensational.

Спиралата се появи на родния пазар през есента и смятам, че не получи достатъчно внимание и хвалби.
Опаковката е матово черна, а името на продукта е изписан с любимияяя и задължителен цвят РОЗОВО ЗЛАТО. Съдържа 9,5 мл продукт и срокът на годност е 6 месеца след отваряне.

Спиралата Maybelline Lash Sensational Luscious според мен е по-добра от предшественичката си, защото дава повече обем и позволява напластяване. Без съмнение знаете, че нанасянето на няколко слоя от дадени спирали е задача с повишена трудност, защото засъхват по-бързо и по всичко личи, че миглите ви са като гипсирани и няма как да поемат повече продукт. Е, Lash Sensational Luscious позволява да си поиграете с обема и да придадете на погледа си пърхащо очарование от типа "любопитна и невинна кошута".
Задължително е да споменем четката, която е със средна големина, но с нестандартна форма. Именно тя улавя всички мигли, разделя и ги разперва, така че се получава ефект "ветрило". Цветът е наситено черен.



Lash Sensational Luscious е подходяща спирала както за ежедневието, така и за вечерни подвизи, защото миглите изглеждат по един и същ начин над 12 часа.
Съхне ли бързо? Отворих спиралата в началото на месец октомври и я използвам всеки ден. До момента формулата не се е променила и миглите ми изглеждат еднакво добре всеки ден.

Цената на спиралата е 15лв, но Maybelline често пускат промоции и можете да я закупите за 10лв.

Това беше първият герой от поредицата бюджетни находки. Очаквайте още много находки, които са добри за външния вид и полезни за бюджета.





Коментари

  1. Имам ревю на тази спирала и ми е сред любимците.Ужасно трудното ѝ премахване обаче не ми е любимо :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, проблемът с премахването го срещам при всички спирали на Maybelline. До момента най-добър резултат постигам с двуфазния дегримьор на Nivea :)

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Tangle Teezer за разплетена грива

Eurotrip #4: Douglas My Favorite Palette

Код чиста кожа: Как се справих с излишното омазняване и акне