четвъртък, 29 декември 2016 г.

Сешоар Philips DryCare Pro - Блясъкът на титаните

Колко пъти сте чували, че не трябва да използвате уреди за оформяне на косата? Твърди се, че те водят до изсушаване, накъсване, изтощаване и накратко - съсипват гривата по всевъзможни начини. Аз пък съм от авантюристично настроените люде, които вярват, че съществуват и уреди за гривата, които могат не само да я накарат да изглежда, но и да се чувства добре. Главният герой днес е Philips DryCare Pro. 

Около празниците подаръците валят и макар да не очаквах, че Дядо Коледа и Дядо Мраз имат с какво още да ме изненадат, любимият успя. Сешоарът на Philips е именно от него. Как е успял да избере точно модел с йони, с функция за студен въздух и регулиране на степените, не знам, но определено се е справил чудесно със задачата.Philips DryCare Advanced pro hairdryer е от серията професионални сешоари на марката. Това е и причината да бъде по-тежък от стандартните, но аз не намирам теглото му за недостатък, тъй като е изключително удобен при оформяне на прическата.

Наличието на 4 пъти повече йони гарантират, че ще се справят с вечно хвърчащата през зимата коса. Освен това можете да разчитате, че гривата ще има повече блясък, отново благодарение на чудодейните йони.Сешоарът е с мощност 2300W, моторът е AC и силата на струята достига до 105 км/ч.

Бутонът за студена струя се превърна в мой първи помощник, тъй като ми помага да завърша сушенето и оформянето на косата, без да я подлагам на излишна топлинна обработка.

Степените на работа за скорост и температура на Philips DryCare са 6. Аз най-често ползвам степента ThermoProtect (TP), защото тя работи с оптималната сила и градуси на струята.Сешоарът разполага с 2 накрайника - дифузер за обем и концентратор за по-лесно изправяне на косата.

Състоянието на косата ми е много по-добро, няма го досадното наелектризиране и гривата ми изглежда доста по-блестяща и здрава след ползването на професионалния сешоар.

Philips DryCare Pro превърна оформянето на косата ми в много по-лесна, по-бърза и по-щадяща процедура. Ако все още не знаете какво да подарите на приятелка, то този сешоар би бил идеалният избор за всеки повод.

Няма коментари:

Публикуване на коментар