понеделник, 12 декември 2016 г.

L'oreal Nude Magique Cushion - чудото на фон дьо тените в гъбичка

Момичета, какви усилия полагате, за да бъде кожата ви в отлично състояние и с прекрасен вид? Всички знаем, че малцина са щастливките, които могат да се похвалят с кожа без никакви несъвършенства и безспорно всички ние благородно им завиждаме. А за всички останали, които се стремят към красива кожа с помощта на грим, правилният избор винаги е фон дьо тенът.
Перфектният външен вид на кожата е желание на всяка представителка на нежния пол. През последните години се появиха огромно разнообразие от нови формули и всяка една от тях обещава гладка и безупречна кожа. 
Най-новото попълнение в света на фон дьо тените са "cushion" формулите или казано по нашенски "фон дьо тен в гъбичка".L'oreal е една от марките, които побързаха да предложат на потребителите достъпният вариант "L'oreal Nude Magique Cushion".

Моят открих в Германия, където цената му беше около 15 евро

Опаковката е с големина на стандартна пудра или бронзант. Самият фон дьо тен е 14,6 грама, което е 50% от количеството, което се съдържа в стандартните шишета за фон дьо тен. Имате на разположение огледало, което никога не е излишно. Cushion фон дьо тенът предлага SPF 29, което го превръща в подходящ избор и за летните месеци.Фон дьо тенът се съдържа в пореста гъбичка. Има доста спорове относно колко хигиеничен е този вариант, тъй като опаковката няма как да бъде почистена. Вътре ще откриете и малка гъбичка, с която да нанасяте продукта, Лично аз предпочитам гъста четка и по-точно Zoeva 102 Silk Finish. Нанасянето с Beauty Blender или друга подобна гъбичка би отнело прекалено много от продукта,Самият "Nude Magique Cushion" фон дьо тен от L'oreal обещава естествен и сияен завършек на кожата. Да, завършекът в никакъв случай не може да бъде определен като матов, а по-скоро като сияен и свеж. Покривността на продукта е средно. Ако търсите продукт, който ще заличи всички несъвършенства по кожата, то "L'oreal Nude Magique Cushion" няма да ви допадне. Фон дьо тенът е подходящ за всеки ден, когато искате лицето ви да изглежда добре, но без да е очевидно, че сте използвали фон дьо тен за целта. Винаги нанасям пудра след това, за да фиксира по-добре продукта и да отнеме малко от блясъка му. Издръжливостта му отново бих определила като средна. 

Заслужава ли си "L'oreal Nude Magique Cushion"? Да, той е идеален избор за дни, в които искате лицето ви да изглежда озарено и свежо, без да личи, че за целта сте използвали грим. Можете да откриете фон дьо тен в Enzo и в Parfimo.Няма коментари:

Публикуване на коментар