CHI Keratin Mist или за вечното търсене на идеалния продукт за коса

Виждате нов продукт за коса в магазина, прочитате щедрите обещания, които ви карат да затанцувате ентусиазирано в магазина, пробвате го и... го прибирате в някой далечен шкаф, защото косата ви изобщо не е толкова въодушевена, колкото сте вие. 


Звучи ви познато и вече не можете да си спомните колко пъти сте се заканвали повече да не уголемявате колекцията си от продукти за коса?
Разбира се, всички дами непрестанно се сдобиват с такива продукти, тъй като грижата за красивата грива изисква и различни помощници. Днес ще поговорим за моя нов помощник – CHI Keratin Mist.
Спрея за коса получих от магазина Parfimo.bg, известен с огромното разнообразие от маркови парфюми. Цената е около 20 лева.

Изненадах се от големината на самия спрей, който е 335 мл. Все пак всички знаем, че повечето благинки за коса идват в мноого малки опаковки, което означава, че и често трябва да бъдат подменявани. При Keratin Mist можете да разчитате, че количеството е ОГРОМНО и ще ви бъде ДОСТАТЪЧНО за много дълго време.
CHIKeratin Mist е спрей за коса, който осигурява на косата допълнителна доза кератин. Той се грижи тя да бъде и да изглежда по-плътна и здрава.

Изпълнява ли спреят Keratin Mist от CHI обещанията си?
Да, да и да! Използвам спрея на измита и леко подсушена коса. След това я изсушавам със сешоар и това е всичко. След това гривата наистина изглежда по-плътна и оформянето на прическа става по-лесно, което винаги е предимство. Интересно е, че с този спрей с кератин усеща, косата ми се запазва чиста за по-дълго.

Да се доверите ли на CHI Keratin Mist? Спреят е подходящ за всеки тип коса и според мен би се спогодил с много гриви. Цената е ниска, количеството е огромно, а действието е точно такова, каквото е обещано на етикета.
·        
Продуктът е предоставен за проба от ПР. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Tangle Teezer за разплетена грива

Eurotrip #4: Douglas My Favorite Palette

Код чиста кожа: Как се справих с излишното омазняване и акне