Eurotrip #2: Caudalie Vinosource Crème Sorbet

Сладури, продължаваме европейското пътешествие и продуктите, с които се сдобих.  Днес съм подготвила ревю на бяла козметика. Ще поговорим за крем, който помогна на кожата ми да се справи много лесно с прехода от по-хладно към топло време и отново към по-хладно и влажно (няма ли най-накрая да изгрее слънце?).


Caudalie е френска марка, която не се среща в България. Може да се поръча от някои онлайн магазини, но не и във физически такива. Добавих Caudalie Vinosource Crème Sorbet към колекцията си по време на престоя ни в Авиньон. Открих крема за лице в една огромна аптека, в която имаше огромен избор на различна козметика. Vinosource Crème Sorbet беше на промоция и цената му беше 18.50 евро. Всъщност тази цена е съвсем нормална за бяла козметика и дори бих казала, че спада към бюджетните попадения.

Caudalie Vinosource Crème Sorbet се предлагаше в два варианта - за нормална и чувствителна кожа. Избрах моят да бъде за чувствителна кожа, за да съм сигурна, че ще бъде достатъчно нежен. Кремът е предназначен за успокояване и хидратиране на кожата. Той възобновява блясъка, благодарение на водата от грозде. Подходящ е за нанасяне сутрин и вечер, върху лицето и шията. Аз го нанасям главно вечер, тъй като единствения минус е, че кремът няма слънцезащитен фактор.


Какви резултати забелязвам след един месец употреба? Vinosource Crème Sorbet определено се справя със задачата за хидратиране на кожата. Сутрин се събуждам с много свежа кожа, която в никакъв случай не лъщи, а просто се усеща пухкава.
Кремът попива много бързо и е чудесен и за ежедневна употреба, защото са необходими само 2-3 минути, за да попие и кожата да е готова за нанасяне на грим.


Caudalie Vinosource Crème Sorbet определено си заслужава и ако знаете къде можете да го откриете, ви съветвам да опитате какъв би бил ефектът му върху кожата ви. Имайки предвид наближаващите летни месеци, може би вариантът за нормална към мазна кожа би бил по-подходящ, но да не забравяме, че всичко зависи от типа кожа.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Tangle Teezer за разплетена грива

Eurotrip #4: Douglas My Favorite Palette

Код чиста кожа: Как се справих с излишното омазняване и акне