In theBalm of Your Hand и най-доброто от theBalm в една палитра

Слушаш как чуждестранните блогъри непрестанно възхваляват дадена марка козметика и само се питаш "ЗАЩООО" (защо я няма и в България?). Надавала съм този прочувствен вой многократно и за съжаление продължавам да го правя за много от марките, които все още не се появяват у нас. 
Такъв беше случаят и с theBalm, за които само слушах, гледах и цъках с език. Но ситуацията се промени и продуктите им вече могат да се намерят в Debenhams в BulgariaMall. 

Разбира се, от доста време знаех, че theBalm може да се намери в гореспоменатия магазин и доста пъти се застоявах пред Mary-Lou Manizer (може би най-известният продукт на марката), но все не се решавах да се разделя с такава сума за един продукт. 

Преди няколко седмици се лутах безцелно из магазина и ми направи впечатление, че е заредена палитра, която до този момент не бях забелязвала, а именно In theBalm of Your Hand - препратка към английската фраза in the palm of your hand - в дланта ти. Подзаглавието на палитрата гласи "greatest hits vol.1". Отворих и я наистина вътре се мъдреха едни от най-известните продукти - ружове, хайлайтър, сенки и червила.
Любопитното при някои от прахообразните продукти на theBalm е, че доста от тях имат повече от едно приложение - ружът не е само руж, но се използва и като сенки за очи, бронзърът не само ще придаде слънчев загар, но и се ползва като контуриращ продукт или отново сенки за сенки, а хайлайтърът, ех, този прочут хайлайтър, стои толкова прекрасно във вътрешния ъгъл на очите. 

И така, грабнах палитрата, преди да размисля дали искам да се разделя с около 62лв. (по спомен) и напуснах магазина почти тичешком, за да изпробвам всички красоти в палитрата In theBalm of Your Hand.

Опаковката е много сладка. Имате на разположение огледало, което ще ви помогне при създаването на красива визия. Палитрата се затваря с магнит, който държи всички красиви продукти на сигурно място.

Започваме с горния ред, където са разположени: ружът Hot Mama, използван още и като сенки за очи, следван от Instain ружът Argyle, още един руж/ сенки за очи Cabanaboy и бронзиращото чудо/ сенки за очи/ контуриращ продукт Bahama Mama. 

Най-много блясък придава Hot Mama, който редовно използвам като сенки за очи върху целия клепач. През пролетта тази визия определено навява свежест. Ако пък имам повече време, мацвам малко количество като руж на бузите и крача бодро навън.
Instain ружът в цвят Argyle е изцяло матов и много пигментиран. Придава здрав вид на бузките, но бъдете внимателни с количеството, което загребвате с четката.
Cabana Boy е разкошен "mauve" цвят, който е с копринена текстура. Отново ви съветвам да бъдете внимателни, защото при толкова наситен цвят е трудно да отнемете от продукта, след като вече е нанесен на лицето. 
Bahama Mama е идеален за всичко - и като бронзант, и за контуриране, и за нанасяне в сгъвката на окото. Отлична пигментация и разнасяне (често наричано и с чисто българската дума "блендване") по лицето. 


Прахообразните продукти от долния ред на In theBalm of Your Hand палитрата са отново компилация от цветове, които присъстват в други палитри.
Insane Jane от палитрата Shady Lady е разкошна блестяща сянка, която може да стане вашата най-добра приятелка преди, по време, а и след някое вечерно излизане. Много мека на допир и лесна за разнасяне върху клепача.
Mischevious Marissa отново от палитрата Shady Lady е чудесен цвят, подходящ за различни визии. Може да се ползва в сгъвката на окото, върху целия клепач, само във вътрешния ъгъл и резултатът винаги е чудесен грим с лесен за ползване и силно пигментиран продукт.
Sexy от палитрата Nude Tude е много красив лилав/ винен цвят. Той е матов и отново отличен за създаване на вечерна грим визия. Единствената му забележка е свързана с разпрашването му, което не се забелязва при останалите цветове.
Lead Zeppelin от палитрата Balm Jovi е красив и неописуем цвят. Сянката е зелена, със съвсем лек металически блясък и много мека, което позволява и лесната работа с нея.
Mary-Lou Manizer... най-после ми падна в ръчичките. Може би един от най-известните хайлайтъри по целия свят ме кара да се чувствам сияеща и прекрасна, когато го нанеса както върху изпъкналата част на скулите, така и на очите. Признавам си, че малко ме е яд, че не притежавам в пълноразмерен вид именно този хайлайтър, защото е всичко, което искам за красив блясък.


Двете червила в палитрата In theBalm of Your Hand ухаят чудесно - на нещо сладко и много момичешко. Цветът Caramel е от палитрата How 'bout them apples?, а червеният и толкова трудно откриваем малинов цвят е от The Balm Girls. Червилата могат да се нанасят с пръст или с четка в зависимост от интензитета на цвета, който искате да постигнете. Издръжливостта им върху устните е около 2,3 часа и им се отразяват много добре, тъй като изсушават, а овлажняват.


И още веднъж: In theBalm of Your Hand е прекрасна палитра, която е събрала много от най-добрите продукти на theBalm. Ако искате да се докоснете до техните продукти, но не искате да харчите цяло състояние за всеки един от тях, получавате отлични цветове комбинации с In theBalm of Your Hand. Наистина съм впечатлена!





Коментари

Популярни публикации от този блог

Tangle Teezer за разплетена грива

Eurotrip #4: Douglas My Favorite Palette

Код чиста кожа: Как се справих с излишното омазняване и акне