Главният герой у дома │ The protagonist at home

Привет, сладурковци!

Задължително е да ви запозная с най-голямата радост у дома, а именно домашният любимец.
Свикнали сме той да бъде в ролята на рошаво кученце или пък на мъркащо коте. Е, аз не спазвам традициите и се спрях на зайче.
Шишо (по паспорт Топчо) е моето клепоухо женско зайче, което съвсем скоро навърши 6 години.

Hi guys!


Today I want to meet you with my biggest joy at home – namely my pet. We are used it to be in the role of a furry puppy or a purring kitten. Well, I don’t preserve traditions and I picked a little bunny. 
Her name is Fluffy and she is my little (well, not so little), bunny girl and she’s already 6 years old. 
Всеобщото мнение е, че зайчетата не са особено активни и изпълняват ролята си на домашни любимци главно в хоризонтална позиция и с леко похъркващи звуци. Оказва се, че клепоухите плюшковци са чудесна компания за цялото семейство, тъй като са много социални, глаьовни и любопитни. Дори гледайки как си играе, се зареждам с енергия и няма как да не се усмихна.

The general opinion is that bunnies are not particularly active and they spend most of their time horizontally by making snoring sounds. It turns out that the little furry cuties are a great company for the whole family. They are very social, caressing and curious. Even when I’m watching Fluffy playing I can’t help it but smile. 
Споделете какви са вашите домашни любимци, както и дали би ви било интересно да прочетете информация за отглеждането на зайчета в домашни условия.

Целувки и до скоро! ;)

Do you have any pets and would it be interesting and useful for you to read more information about bunny raising at home.


Talk to you soon, xoxoxo

Коментари

Популярни публикации от този блог

Tangle Teezer за разплетена грива

Eurotrip #4: Douglas My Favorite Palette

Код чиста кожа: Как се справих с излишното омазняване и акне