Среднощен герой: Серумът, който спасява кожата

Грижата за кожата трябва да бъде приоритет за всяка жена. Е да, но при мен невинаги се получава точно така. Разбира се, дневният крем е задължителен, особено през по-студените месеци, защото кожата ми е суха. Но когато става въпрос за нощна грижа...
Признавам си, че определено не съм стриктна в нанасянето на крем, серум, олио, тоник или какъвто и да бил продукт за лице вечер.


Да, да, заслужавам публичен линч и определено не ви препоръчвам да взимате пример от мен. "Но всяка грешка трябва да бъде поправена и то в момент, в който сам го поискаш."
Точно това направих и аз - реших, че е крайно време да дам на кожата си нещо "по-така", за да се чувства и изглежда красива и свежа всяка сутрин.
След като решението е взето, следващата крачка би трябвало да бъде лесна, нали? Всъщност се оказа, че изборът на нощна грижа не е никак лесен. И все пак след дълго лутане, списъци, плюсове, минуси и отчаяние избрах серум за лице, който изобщо не е предназначен за нощна грижа, но се справя отлично с нея.






Представяме ви моя герой, моя среднощен спасител и най-верен приятел - Lavera Hydro Effect Serum.

От марката обещават, че серумът ще възстанови нивата на водно съдържание в кожата и ще действа като невидима бариера против вредните външни влияния.
Опаковката е много сладурска и удобна. Продуктът излиза посредством помпичка, което превръща целия ритуал по грижа за кожата в по-хигиенично, лесно и приятно. Количеството е стандартно за всеки серум - 30 мл. Цената му е около 30 лева.
Цветът е бял, а мирисът е едва доловим и е на чистичко.

Действие

Lavera Hydro Effect Serum съдържа био водорасли, които защитават кожата, имат противовъзпалително действие и заздравяват естествената защитна бариера на кожата; хиалуронова киселина, която хидратира кожата в дълбочина изглажда бръчките; био масло от маслина за интензивна грижа и подхранване; масло от абсиния, което придава блясък на кожата, но без да я утежнява.*


                                                                                       
Как ползвам серума

Нанасям Hydro Effect Serum всяка вечер преди лягане на чисто лице. Попива мигновено, което за мен е чудесно, тъй като никак не ми харесва лепкавото усещане върху кожата.
Не използвам продукта през деня, защото ползвам крем със SPF фактор, макар и от марката да обещават, че може да се ползва както отделно, така и в допълнение с крем.

Ефект и впечатления

Използвам серума на Lavera от повече от месец. За този период не усетих вечната сухота в кожата си, с която толкова съм свикнала. Бързото попиване на продукта в кожата е огромен плюс за мен. Сутрин кожата им изглежда свежа и се чувства много добре.



Заслужава ли си Lavera Hydro Effect Serum?

Да, да и пак да! За цената си този серум е наистина много добро попадение и е подходящ за всички типове кожа. Икономичен е и действието му е видимо едва след няколко нанасяния. Предполагам, че ще даде още по-добро отражение върху кожата, ако се ползва не само вечер, но и през деня.

А кои са вашите среднощни помощници за красива кожа?

                                                                                * информацията е от сайта на Lavera





Коментари

Популярни публикации от този блог

Tangle Teezer за разплетена грива

Eurotrip #4: Douglas My Favorite Palette

Код чиста кожа: Как се справих с излишното омазняване и акне