Живото доказателство от Living Proof

Сладури, днес подготвих поредното ревю на продукти за коса. Мания, обсебване, лудост? Може би, но по-важното е, че открих продукти, които със сигурност ще променят грижата за гривата.

Разбира се, става дума за Living Proof - американската марка, в която има пръст (и най-вече коса) любимата ни приятелка Дженифър Анистън. Дори и актрисата да не присъства във вашата класация "Любими актриси от Америка", тя със сигурност ви е правила впечатление с красива визия и разкошна коса. 

Двата продукта, за които ще поговорим днес, са от една и съща серия - full. Серията обещава да придаде повече плътност и текстура на косъма, за да изглежда гривата по-красива и обемна. Опаковките на шампоана и на муса са матови и се отличават от повечето лъскави продукти за коса, които ни примамват от магазините. Може би замисълът на Living Proof е бил да докажат, че опаковката трябва да отстъпва по визия и качество на съдържанието?

Шампоанът от серията full е с размер 236 мл. Странно количество, имайки предвид, че сме свикнали всички подобни продукти да закръглят. Но по-важно е какво има вътре. Цветът е прозрачен, а мирисът е много приятен - съчетание между свеж и цитрусов аромат.


Шампоанът full от Living Proof  наистина придава на косата повече плътност. И макар продуктът да не е от серията Perfect Hair day, за която е известно, че запазва косата по-чиста за по-дълго, този шампоан също постига този ефект. 
Цена: 29 лв.

Вторият продукт от серията full, с който се сдобих, е мусът или пяната. Той отново цели да направи косата по-плътна и обемна. Да, справя се отлично със задачата си!
Ароматът отново е цитрусов, но се усещат и леки химически нотки.

Използвам муса след душ и на подсушена коса. Приятният цитрусов и свеж аромат на двата продукта се запазва около два дни на гривата, което е много добра успеваемост.
Цена: 32 лв.


Living Proof успяха да ме спечелят и срещите ми с марката няма да се ограничат само с тези два продукта. Можете да ги намерите онлайн, а моите закупих от Debenhams Bulgaria от Bulgaria Mall, където се предлагат всички серии на марката. 


Коментари

Популярни публикации от този блог

Tangle Teezer за разплетена грива

Eurotrip #4: Douglas My Favorite Palette

Код чиста кожа: Как се справих с излишното омазняване и акне